top of page

Απολογισμός 6ου Σχολικού Πρωταθλήματος. Κληρώσεις-αποτελέσματα και φωτογραφίες.Με ιδιαίτερη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού για το νομό Ζακύνθου.

Το τουρνουά 6 γύρων με χρόνο σκέψης 8΄+3΄΄, διεξήχθη την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο φιλόξενο χώρο του 3ου Δημοτικού Ρίζας στο Σκουλικάδο, με τη συμμετοχή 65 μαθητών από Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Ζακύνθου.

Θερμά συγχαρητήρια από το ΔΣ του Σκακιστικού Συλλόγου Ζακύνθου σε όλους τους αθλητές για την αξιέπαινη προσπάθειά τους όπως και στους γονείς και κηδεμόνες τους, οι οποίοι για μια ακόμα φορά ήταν δίπλα μας σε πολλά επίπεδα.

Για την επιτυχή συν-διοργάνωση του Σχολικού Πρωταθλήματος, ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου, την Ένωση Συλλόγων Γονέων των Μαθητών Ζακύνθου (Τζανέτος Πομόνης και Μαρία Τσανάκα) που συνέδραμε ποικίλως και σημαντικά στην προσπάθεια μας για πρώτη φορά, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Ρίζας (Παύλος Πλέσσας και Σπύρος Ξένος) για την συνεργασία και την παροχή κερασμάτων στους παρευρισκόμενους , όπως και τη διευθύντρια του σχολείου Μαρία Πήλικα για την πραγματικά άψογη φιλοξενία αλλά και τον εκπαιδευτικό του σχολείου Αποστόλης Μπακάλης για την όλη βοήθεια που μας παρείχε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στο κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού (Άννα-Μαρία Λιβέρη, Αθηνά Σαραντίδη, Διονύση Βαρβαρίγο),τον δημοσιογράφο Γιώργο Αναγνωστόπουλο και τον ρ/σ Πρίσμα, τον δημοσιογράφο Διονύση Μπινιώρη και την εφημερίδα ΗΜΕΡΑ για την προώθηση και κάλυψη των αγώνων, αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Κωνσταντίνο Καποδίστρια και τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Γιακουμέλο για την γενικότερη παρουσία τους στο τουρνουά.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Πιλάλη, έφορο σχολικού σκακιού της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, για την δημοσιοποίηση του τουρνουά στο φύλλο της Τετάρτης 21/02 της Εφημερίδας των Συντακτών, τον Στέλιο Βαρδάκη για την δημοσίευση στον ιστότοπο https://www.skakids.gr, την Βούλα Σούφη για την δημοσίευση στο Facebook , όπως επίσης και τον Δημήτρη Μαρκσεσίνη στο zantetimes.gr.


Εφ.Συν,21/02/2024
ΗΜΕΡΑ,20/02/2024


Κληρώσεις και αποτελέσματα ανά γκρουπ:


3 πρώτα αγόρια Α' δημοτικού: Καρακώστας Στέφανος,Τεμπονέρας Στράτος,Πομόνης Πέτρος/κορίτσια:Τσάκου Εριφύλη.

3 πρώτα αγόρια Β' δημοτικού:Ποταμίτης Θησέας (νικητής γκρουπ),Φραγκογιάννης Θανάσης,Χαϊμέλι Παύλος/κορίτσια:Λιάμπου Ιωάννα.

πρώτα αγόρια Γ' δημοτικού:Μπάστας Νικόλας/κορίτσια:Κομιώτη Δεσποινίκη,Ταβουλάρη Διανέττα,Χαϊκάλη Κυριακή.


3 πρώτα αγόρια Δ' δημοτικού:Κολπονδίνος Λουκάς,Στραβοπόδης Τιμόθεος,Κόκλας Γιώργος/κορίτσια:-

3 πρώτα αγόρια Ε' δημοτικού:Κομιώτης Διονύσης,Μουζάκης Χαράλαμπος,Μπλάζεκ Ράφαελ/κορίτσια:Μαλέα Αναστασία,Πετριτάι Σοφία.

3 πρώτα αγόρια ΣΤ' δημοτικού:Μαυρομάτης Ντένης (νικητής γκρουπ),Μαλαπέτσας Ναπολέων,Αρβανιτάκης Θοδωρής/κορίτσια:Πόσο Εριόλα,Ντρέου Ισίδα,Ράμα Αλεξάνδρα.


πρώτα αγόρια Α' γυμνασίου: Μπεκιάρης Οδυσσέας,Κουτσογιάννης Γιάννης/κορίτσια:-

3 πρώτα αγόρια Β' γυμνασίου:Γιοβάρθης Δημήτρης (νικητής γυμνασίων),Βίτσος Κων/νος,Μπαρμπίκας Μπάμπης/κορίτσια:Στραβοπόδη Διονυσία.

πρώτα αγόρια Γ' γυμνασίου:Σωτηρακόπουλος Διονύσιος,Λευτάκης Αναστάσιος/κορίτσια:Λούις Ελόισα.


Λύκεια:3 πρώτα αγόρια:Καμπίτσης Παύλος (νικητής γκρουπ),Αποστολάτος Λουκάς,Μωραΐτης Αναστάσιος/κορίτσια:Δώνου Διονυσία,Βαρβαρίγου Αγγελική.Συμμετοχές ανά σχολείο:

1ο Λύκειο-6

2ο Λύκειο-1

Λύκειο Κατασταρίου:3

1ο Γυμνάσιο:4

2ο Γυμνάσιο:2

Γυμνάσιο Κατασταρίου:3

Γυμνάσιο Λιθακιάς:1

Μουσικό σχολείο:2


1ο Δημοτικό:11

2ο Δημοτικό:2

3ο Δημοτικό:3

4ο Δημοτικό:3

6ο Δημοτικό:8

Δημοτικό Δερματούσας (Τραγάκι):6

Δημοτικό Μουζακίου:3

Δημοτικό Γερακαρίων:2

3ο Δημοτικό Ρίζας:5


Τις απονομές έκαναν:Μαρία Πήλικα (διευθύντρια 3ου ΔΣ Ρίζας), Άντα Κατσαΐτου (εκπρόσωπος Α'βάθμιας),Παύλος Πλέσσας (πρόεδρος Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 3ου ΔΣ Ρίζας), Τζανέτος Πομόνης (αντιπρόεδρος Ένωσης Γονέων Μαθητών Ζακύνθου),Διονύσιος Βαρβαρίγος (μέλος Ερυθρού Σταυρού),Μαρία Λούγαρη (επιχειρηματίας),Δημήτρης Γιακουμέλος (αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου),Αθανασία Μαρκεσίνη (μέλος και διαιτήτρια ΣΣΖ).


Φωτογραφίες: Ελένη Τράνακα,Μαρία Πήλικα και Μαρία Λούγαρη τις οποίες ευχαριστούμε προσωπικά.

Comments


Πρόσφατα