Μαθήματα και στο Λαγοπόδο

30-Nov-2017

 

Μαθήματα σκάκι και στους μαθητές του 1ου Δημοτικού Ρίζας και της ευρύτερης περιοχής του Λαγοπόδου ξεκίνησε ο Σκακιστικός Σύλλογος Ζακύνθου το περασμένο Σάββατο 25 Νοεμβρίου στον χώρο του παλαιού δημοτικού του χωριού, στην κεντρική του πλατεία.

 

Για πρώτο μάθημα, ο εκπαιδευτής Γιάννης Αποστολάτος, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου, έκαναν εισαγωγή στις βασικές κινήσεις του παιχνιδιού σε περίπου 10 μαθητές του δημοτικού, ενώ και 2 μαθητές γυμνασίου δήλωσαν το παρόν! Η παραπάνω δράση προήλθε ύστερα από πρόταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού Ρίζας, ενώ το Λαγοπόδο γίνεται το 4ο χωριό της Ζακύνθου που γίνονται μαθήματα από τον ΣΣΖ, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

 

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Δεκέμβρη θα διεξαχθεί στο 6ο δημοτικό σχολείο (έναντι Κοιμητηρίων) το 2ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, ενώ δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα τηλέφωνα 6972924005 (Σαραντίδης Ηλίας) και 6992506070 (Μαυρομάτης Γιάννης), καθώς και στο zakynthoschessclub@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Πρόσφατα
Please reload

© 2017 Σκακιστικός Σύλλογος Ζακύνθου

Πλαζ ΕΟΤ, 29100, Ζάκυνθος