top of page

Κοπή πίτας 2018



Όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΣΣΖ καλούνται το Σάββατο 13/01 στις 17:30 στο καφέ San Marco στην κοπή της πίτας. Θα γίνει επίσης η απονομή των μεταλλίων του 2ου Εσωτερικού Πρωταθλήματος και η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου.


Ελάτε να γιορτάσουμε το κλείσιμο μιας επιτυχημένης χρονιάς για τον σύλλογο και το ξεκίνημα μιας νέας με πολλούς νέους και υψηλότερους στόχους !


Το 2017 εν συντομία:

  • Διοργανώσαμε 7 τουρνουά, εκ των οποίων τα 3 και με συμμετοχές εκτός Ζακύνθου.

  • καθώς και 2 απολύτως επιτυχημένα σχολικά πρωταθλήματα για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17 και για το 2017/18 με 47 και 59 συμμετοχές αντίστοιχα.

  • Είχαμε εκπροσώπηση για πρώτη φορά στο περιφερειακό σχολικό πρωτάθλημα και μετέπειτα στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα στο Λουτράκι με 2 μαθητές.

  • Πρώτη επίσημη αναμέτρηση με άλλο σύλλογο για το διασυλλογικό κύπελλο, προκριματικό της ΕΣΣΠ για το Πανελλήνιο κύπελλο συλλόγων.

  • Πολλές συμμετοχές, διακρίσεις αλλά και μετάλλια σε περιφερειακά open rapid και blitz τουρνουά.

  • Ο σύλλογος επίσης αύξησε τα ενεργά μέλη του, καθώς και τους παίχτες που διαθέτουν FIDE ELO σε πάνω από 20, αλλά και ενισχύθηκε σημαντικά με 4 μεταγραφές από άλλους συλλόγους.


Το αποτύπωμα του συλλόγου στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο αλλά και η παρουσία του στο σκακιστικό γίγνεσθαι της Δυτικής Ελλάδας είναι πλέον σημαντική.


Δικαιούμαστε λοιπόν να γιορτάσουμε αυτή την χρονιά καμπή στην ιστορία του συλλόγου, να επιβεβαιώσουμε όλοι μαζί το όραμά μας για την ευρεία διάδοση του σκακιού στην Ζάκυνθο και την δέσμευσή μας να κάνουμε τον σύλλογό μας ακόμα πιο ισχυρό.


Σας περιμένουμε όλους !


Πρόσφατα
bottom of page