top of page

2η η Ζάκυνθος στο Kyllini Port 2019 Rapid Διασυλλογικό


Με τη συμμετοχή 11 ομάδων από την Πάτρα, τη Κεφαλλονιά, την Ηλεία και τη Ζάκυνθο διεξήχθη την Κυριακή 13 Οκτωβρίου το Διασυλλογικό rapid Κυλλήνης, με χρόνο σκέψης 12'+3'', 6 γύρων με 5μελείς συνθέσεις, σε διοργάνωση της πάντα δραστήριας Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου, στο φιλόξενο χώρο του καφέ "Πυξίδα" στο λιμάνι.

Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 17 αθλητές, και συγκεκριμένα με 3 ομάδες, ενώ 2 αθλητές πλαισίωσαν τη Μικτή Ιονίου (Μαρκεσίνη και Χρυσικόπουλος), ενώ οι ομάδες αποτελούνταν από: Ζάκυνθος 1 (Σαχάι, Ανδρεάτος, Σαραντίδης, Γκιοντσάρι, Δώνος), Ζάκυνθος 2 (Αποστολάτος, Κόρδας, Μαυρομάτης -με το αξιοσημείωτο 5,5/6-, Σκαρτσής, Παπαγεώργης), και Ζάκυνθος 3 (Λούντζης, Δώνου Δ., Σαχάι Γκ., Καμπίτσης, Δώνου Λ.).


Νικητές του τουρνουά αναδείχθηκαν οι αθλητές της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών (Σιέμπος, Παγώνης, Κανέλλης, Τρουμπούνης, Σκανδάμης), τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ζάκυνθος 1, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Κεφαλλονιάς (Μάντσια, Κρούσσος, Μεταξάς, Κόμητας, Λουκάτου), ισοβαθμώντας με την ομάδα της Ζακύνθου 2, όπου μετά την άρση των κριτηρίων ισοβαθμίας, κατετάγη 4η.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ:


Το ΔΣ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο νεαρό Κεφαλλονίτη Ανδρεάτο Γεώργιο, και την οικογένειά του για την παρουσία του τον τελευταίο χρόνο στο ενεργητικό του ΣΣ Ζακύνθου, και του εύχεται καλή επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το σωματείο της γενέτειράς του!

Επόμενο τουρνουά το 4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Ζακύνθου, και αμέσως μετά το καθιερωμένο πλέον Εσωτερικό Πρωτάθλημα ΣΣ Ζακύνθου.


Πρόσφατα
bottom of page