Κοπή πίτας 2020

10-Feb-2020

 

 

Mε πλήθος κόσμου το Σάββατο 8/2 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, στο καφέ San Marco, όπου εκτός από τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Συλλόγου, τα μέλη και τους φίλους, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αξιότιμος βουλευτής Ζακύνθου κ. Ακτύπης Διονύσιος (ο οποίος μάλιστα απένειμε και τα μετάλλια του 4ου Εσωτερικού Πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο, απευθύνοντας και σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους),ο αντιδήμαρχος πόλεως Κουτσογιάννης Δημήτρης, ο δημοτικός σύμβουλος Καμπίτσης Θοδωρής, καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κόττης Φώτης.

Πέρα από την εθιμοτυπική κοπή της πίτας, η τελετή ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των δράσεων του Συλλόγου για το περασμένο έτος, αλλά και τον σχεδιασμό για το έτος που διανύουμε.

Το διοικητικό συμβούλιο (Ακτύπης Παναγιώτης, Μαυρομάτης Γιάννης, Παπαγεώργης Γιάννης, Σαραντίδης Ηλίας, Χρυσικόπουλος Σπύρος) ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και δεσμεύεται για μια ακόμη πλούσια σκακιστική χρονιά!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Πρόσφατα
Please reload

© 2017 Σκακιστικός Σύλλογος Ζακύνθου

Πλαζ ΕΟΤ, 29100, Ζάκυνθος